Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Start wervingscampagne brandweerassistenten

Brandweer 360
brandweerassistent

Jij bent nodig! We zijn gestart met de wervingscampagne voor Brandweerassistenten voor de posten Bergen, Dirkshorn, Groet, Limmen en Schoorl.

Campagne

Door groots uit te pakken hopen wij zoveel mogelijk Brandweerassistenten te werven voor de deelnemende posten. Er komen namelijk abri’s in bushokjes, we plaatsen sandwichborden aan lantaarnpalen en hangen posters in winkels en bij verenigingen. Daarnaast besteden we via onze sociale media kanalen veel aandacht aan de wervingscampagne. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de website: www.brandweerassistent.nl. De wervingscampagne loopt tot en met 30 oktober.

Welke middelen werken?

Bij elke aanmelding vragen we hoe de persoon in kwestie bij ons terecht is gekomen. Zo kunnen we zien welke communicatiemiddelen het grootste effect hebben gehad. Deze kennis kunnen we goed gebruiken bij volgende wervingscampagnes.​​​​​