Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Nieuwsbrief Woongemak is Kinderspel verzonden naar ruim 500 abonnees

Veilig leven
Wendy en Stephan van Brandweer Noord-Holland Noord

Woensdag 25 augustus 2021 verzonden we de nieuwste nieuwsbrief van de veilig leven campagne Woongemak is Kinderspel naar de meer dan 500 inwoners die hebben aangegeven graag per mail tips voor een veilige woning te ontvangen. De nieuwsbrief van augustus staat in het teken van tips om valongelukken te voorkomen, bijv. door goede verlichting, een extra trapleuning en een vluchtplan.

Lees de nieuwsbrief van augustus over Veilig vluchten.

Als onderdeel van de campagne Woongemak is Kinderspel versturen we iedere 6 weken een nieuwsbrief vol tips en instructies om de veiligheid in en rond huis te verbeteren. Iedere nieuwsbrief heeft een ander thema, zoals rookmelders, veilig omgaan met elektrische apparaten, keukenbrand voorkomen en veiligheid in de badkamer. Ook nodigen we inwoners uit te reageren op de nieuwsbrief door eventuele vragen die ze nog over het thema hebben te stellen via woongemakiskinderspel.nl/steljevraag

Inwoners kunnen zich via de website woongemakiskinderspel.nl aanmelden voor de nieuwsbrief. Sinds de start van de mailingcampagne in april 2021 neemt het aantal abonnees gestaag toe. De teller staat inmiddels op 561 abonnees. De volgende nieuwsbrief wordt eind september 2021 verzonden en zal in het teken staan van de Nationale Brandpreventieweken.

Bekijk alle nieuwsbrieven hier en geef je op: https://www.woongemakiskinderspel.nl/nieuwsbrief