Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Derde tussentijdse rapportage bestrijding coronavirus

Basis op orde
corona afbeelding

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft voor de derde keer een tussentijdse rapportage uitgebracht over de bestrijding van het coronavirus in onze regio.

Voorzitter van de veiligheidsregio Emile Roemer doet in het document verslag aan de gemeenteraden van Noord-Holland Noord over de periode van september tot en met november 2020. Hij blikt terug op de manier waarop we in onze regio zijn omgegaan met de coronapandemie. Sinds de uitbraak van het virus werken Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, GGD Hollands Noorden, politie-eenheid Noord-Holland, het Openbaar Ministerie, de gemeenten in ons gebied en de ketenpartners uit het zorgdomein samen aan de beheersing van het virus.

Bekijk de derde tussentijdse rapportage.

Bekijk de aanbiedingsbrief voor de gemeenteraden van de voorzitter van de veiligheidsregio voor de derde tussentijdse rapportage en eindrapportage.