Brandweer Stede Broec helpt bij brand Het Driespan

Samenwerking tijdens crisis

Brandweer Stede Broec hielp zaterdag 14 oktober 2017 bij de brand in basisschool Het Driespan in Enkhuizen.

Een indrukwekkende inzet waarover ze een mooi bericht schreven op hun Facebook-pagina.

“Dankzij het optreden van de posten Enkhuizen, Andijk, Drechterland, Hoorn, Wognum, Wervershoof en Stede Broec kon overslag naar een bijgebouw en het gebouw van Berend Botje voorkomen worden.

De posten werden ondersteund door de hoogwerkers van Enkhuizen en Hoorn, het groot watertransport van onze post, de ademluchtcontainer met bedienploeg uit Stompetoren, de COPI container en de arbeidshygiëne.

Diverse officieren en de persvoorlichting maakten de grote ploeg compleet. Een triest resultaat, want de kinderen zijn hun veilige plek kwijt.”

Foto: Regio West-Friesland