Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Zeer geslaagd Broodje Brandweer in Heerhugowaard

Veiliger leven

Op woensdag 1 november 2017 waren 28 65-plussers welkom in de kazerne van Heerhugowaard voor een Broodje Brandweer-lunch. Een mooie opkomst van zeer geïnteresseerde mensen met een gezonde eetlust.

Nationale Brandpreventieweken

Broodje Brandweer werd ter ondersteuning aan de Nationale Brandpreventieweken in de maand oktober georganiseerd. Wat hield de actie in? Een gratis lunch met een goed gesprek over brandveiligheid waarvoor ouderen van 65 jaar of ouder, en zelfstandig wonend zich konden aanmelden. De lunch in de kazerne van Heerhugowaard was er een uit een reeks van vier in onze regio. De overige drie bijeenkomsten zijn georganiseerd in Alkmaar, Zwaag en Den Helder.

Presentatie, rondleiding én een brandweertasje

Na de presentatie over brandveiligheid konden de mensen vragen stellen aan de brandweercollega's die aangeschoven waren. De soep en broodjes werden onderwijl met smaak genuttigd. Na de lunch werden de mensen per tafel uitgenodigd voor de rondleiding. Dit werd erg gewaardeerd, ook door de oud-brandweerleden die in deze groep aanwezig waren. Na afloop van de rondleiding kregen de deelnemers een goed gevuld brandweertasje mee naar huis. Kortom, een heel geslaagd Broodje Brandweer!