Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Twee brandweervrijwilligers van post Slootdorp bij 3FM Serious Request

Veiliger leven
Twee brandweervrijwilligers van post Slootdorp bij 3FM Serious Request

Op donderdag 21 december 2017 waren twee collega's van post Slootdorp aanwezig bij 3FM Serious Request in Apeldoorn! Samen met collega's van Zaanstreek-Waterland vingen ze bezoekers op bij de Virtual Reality Experience-container, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: dit jaar het Rode Kruis.

Post Slootdorp

Twee brandweervrijwilligers mochten naar Apeldoorn om samen met brandweercollega's uit het hele land zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de rest van post Slootdorp! "Een uniek stukje samenwerking van de brandweerfamilie in Nederland. Ik ben super trots om mensen hiervoor uit te lenen!", zegt postcommandant Marloes Kerckhaert - Veraart.

Organisatie door Brandweer Nederland

Brandweer Nederland heeft alle veiligheidsregio's gevraagd om één dag het personeel van Zaanstreek-Waterland te helpen bij de VR experience-container. Bezoekers kunnen bij de container op een realistische manier ervaren welke brandrisico's er zijn in hun woonomgeving. De container staat vlakbij het Glazen Huis, die dit jaar in Apeldoorn staat en waarin de DJ's van 3FM zichzelf 'opsluiten' om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Groot geldbedrag

Op 23 december 2017 heeft de brandweer een bedrag van maar liefst € 4.112,- overhandigd aan het Glazen Huis! Lees er meer over in dit nieuwsbericht van Brandweer Nederland.

brandweervrijwilliger van post Slootdorp bij 3FM Serious Request