Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Man in been gestoken en door ambulance naar ziekenhuis gebracht

Goede hulpverlening
ambulance

Een man is donderdagochtend 1 september 2017 in zijn been gestoken bij een straatroof op de Gerard Brandtweg in Enkhuizen. Hij is door onze ambulancecollega’s naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 05.30 uur stond het slachtoffer te wachten op zijn lift om naar het werk te gaan toen er een man op hem af kwam lopen en vanuit het niets een mes trok. Het slachtoffer sloeg op de vlucht maar kwam daarbij ten val. Zijn belager kwam op hem afgerend en stak hem in zijn been. Onze ambulancecollega’s waren snel ter plaatse en brachten hem naar het ziekenhuis.

Dat was erg schrikken natuurlijk… Het slachtoffer droeg een rugzak bij zich die na het incident niet meer werd teruggevonden. Door de shock wist de man niet of hij de rugzak is verloren tijdens het vluchten of dat zijn belager de rugzak van hem heeft afgepakt. Gelukkig is de rugzak wel weer teruggevonden.