Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Hoera! Mijlpaal 1000e abonnee nieuwsbrief Woongemak is Kinderspel bereikt.

Veilig leven
1000

In april 2023 schreef de 1000e abonnee zich in voor de nieuwsbrief Woongemak is Kinderspel, een periodieke mailing waarin we inwoners tips geven voor de val- en brandveiligheid in hun huis. De nieuwsbrief startte in april 2021 en sindsdien neemt het aantal abonnees gestaag toe. De teller staat inmiddels op 1031 abonnees.

Opvolging aan eerdere contacten

De nieuwsbrief Woongemak is Kinderspel in onderdeel van de campagne Woongemak is Kinderspel en vormt een manier om contact te houden met inwoners die eerder interesse toonden in brand- en valveiligheid. Bijvoorbeeld omdat ze in aanraking zijn geweest met één van onze campagnemiddelen tijdens de actieperiode in hun gemeente, een woningcheck van de brandweer hebben gehad, of door een partnerorganisatie naar ons verwezen zijn. Met de nieuwsbrief zorgen we ervoor dat dergelijke acties niet blijven bij een eenmalig contact, maar dat we ze gedurende het jaar kunnen blijven stimuleren hun huis een stukje veiliger te maken.

Iedere nieuwsbrief een ander thema

Inwoners kunnen zich via de website woongemakiskinderspel.nl aanmelden voor de nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief heeft een ander thema, zoals rookmelders, veilig omgaan met elektrische apparaten, keukenbrand voorkomen en veiligheid in de badkamer. Ook nodigen we inwoners uit te reageren op de nieuwsbrief door eventuele vragen die ze nog over het thema hebben te stellen via woongemakiskinderspel.nl/steljevraag. Ze komen dan in direct contact met een deskundige van de brandweer.

Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief via woongemakiskinderspel.nl/nieuwsbrief.

Blijven verbeteren

Komend jaar blijven we inzetten op het verbeteren van de nieuwsbrief. Zo hopen we nog meer nieuwe abonnees te werven en het aantal mensen dat in de nieuwsbrief doorklikt naar de website voor meer informatie te verhogen. Dat doen we door de doelgroep te onderzoeken, thema’s en onderwerpen te kiezen die aansluiten bij de actuele behoefte van de doelgroep, en de opzet van de mailings te optimaliseren.

Over de campagne

De nieuwsbrief is onderdeel van de campagne Woongemak is Kinderspel: dé campagne van VRNHN die inwoners stimuleert kleine aanpassingen in huis te doen om de kans op brand of een valongeluk te verkleinen.