Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Complimenten en eye-openers tijdens Broodje Brandweer in Den Helder

Veiliger leven

“Wat is het schoon”, complimenteerde mevrouw Donker onze collega’s in Den Helder tijdens een rondleiding in de kazerne. Zij was op maandag 6 november 2017 een van de gasten tijdens Broodje Brandweer.

Nationale Brandpreventieweken

Broodje Brandweer werd ter ondersteuning aan de Nationale Brandpreventieweken in oktober en november georganiseerd. Wat hield de actie in? Een gratis lunch met een goed gesprek over brandveiligheid waarvoor ouderen van 65 jaar of ouder, en zelfstandig wonend, zich konden aanmelden. De lunch in de kazerne van Den Helder was er een uit een reeks van vier in onze regio. De overige drie bijeenkomsten zijn georganiseerd in Zwaag, Heerhugowaard en Alkmaar.

Brandveiligheid

Behalve lunch serveerden we in Den Helder ook brandveiligheidsadviezen. Mevrouw Van Eenennaam: “Ik vond het een eye-opener om te horen dat iets dat klein begint zo uit de hand kan lopen. Rookmelders had ik al, ik denk dat ik nu ook een haakje ga maken bij de voordeur voor de sleutels.”