Skip to main content

Deze website functioneert optimaal wanneer u instemt met het gebruik van cookies. Wanneer de toestemming verleend wordt is het onder andere mogelijk om de YouTube-video's op deze site te bekijken.
Hier lees je meer over in onze cookieverklaring.

Groot succes: eerste Broodje Brandweer in Alkmaar

Veiliger leven
Broodje Brandweer in Alkmaar

Op woensdag 25 oktober was de eerste Broodje Brandweer-lunch in de kazerne van Alkmaar een groot succes. Brandweer Noord-Holland Noord nodigde 65-plussers uit voor een gratis lunch en wel 48 mensen hadden zich hiervoor aangemeld.

Nationale Brandpreventieweken

Broodje Brandweer werd ter ondersteuning aan de Nationale Brandpreventieweken in de maand oktober georganiseerd. Wat hield de actie in? Een gratis lunch met een goed gesprek over brandveiligheid waarvoor ouderen van 65 jaar of ouder, en zelfstandig wonend zich konden aanmelden. De lunch in de kazerne van Alkmaar was er een uit een reeks van vier in onze regio. De overige drie bijeenkomsten zijn georganiseerd in Zwaag, Heerhugowaard en Den Helder.

Presentatie, rondleiding en vragen

Alle genodigden vonden het verhaal over brandveilig leven interessant, maar zeker ook de rondleiding. Want wanneer krijg je de kans om een kazerne van zo dichtbij te bekijken? Bovendien was er genoeg ruimte om vragen te stellen aan alle aanwezige brandweercollega’s. Een geslaagd Broodje Brandweer!

Broodje Brandweer in Alkmaar