Deze website functioneert optimaal als je instemt met het gebruik van tracking cookies. Als je hier toestemming voor geeft, kun je ook de YouTube-video’s bekijken die op deze website worden getoond.
Je leest hier meer over in onze cookieverklaring.

Vlogs om nieuwe meldkamercentralisten ambulancezorg te werven

Goede hulpverlening

Wat werkt het beste om de aandacht te trekken van mensen als je op zoek bent naar nieuwe collega’s? Een collega die heel goed kan vertellen over zijn of haar werk om anderen enthousiast te maken natuurlijk! Voor de werving van nieuwe centralisten ambulancezorg maakten we daarom vijf vlogs: filmpjes die we op onze social media-kanalen verspreiden.

Vijf vlogs op social media

De vijf vlogs die we hebben gemaakt laten zien waarom de centralisten hebben gekozen voor dit werk en hoe afwisselend het werk op de meldkamer is. We plaatsen de vlogs één voor één op onze Facebookpagina’s Ambulance Noord-Holland Noord en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. We zorgen ervoor dat de vlog als advertentie op de tijdlijn van Facebookgebruikers verschijnt. Specifiek van mensen die in de omgeving Alkmaar – Haarlem wonen, want de meldkamer zal op den duur naar Haarlem verhuizen. In de vlogs verwijzen we direct naar de vacature voor meldkamercentralist ambulancezorg. Naast Facebook, staan de vlogs ook op ons YouTubekanaal en delen we ze op ons Twitterkanaal en onze LinkedIn-pagina

Eerste vlog bereikt bijna 89.000 Facebookgebruikers

In de eerste vlog vertelt Floor hoe het is om meldingen aan te nemen. Deze vlog bereikte tot nu toe bijna 89.000 Facebookgebruikers en is bijna 28.500 keer bekeken. In de tweede vlog gaat Elles in op het werken achter de uitgiftetafel. De derde vlog staat inmiddels ook online. Linda geeft een rondleiding over de meldkamer en legt daarbij uit hoe het opleidingstraject tot centralist verloopt.

We hopen natuurlijk dat alle vlogs veel sollicitanten en uiteindelijk ook nieuwe collega’s opleveren. Gezien de enthousiaste reacties onder de berichten moet dit lukken!