Deze website functioneert optimaal als je instemt met het gebruik van tracking cookies. Als je hier toestemming voor geeft, kun je ook de YouTube-video’s bekijken die op deze website worden getoond.
Je leest hier meer over in onze cookieverklaring.

Grote brand verwoest kantine van sportvereniging VVW in Wervershoof

Goede hulpverlening
Foto: Brandweer Wervershoof

Op 27 april brak er brand uit bij sportpark Westrand. De kantine van voetbal- en handbalvereniging VVW is helaas helemaal verloren gegaan.

Het vuur ontstond om 5 uur ’s nachts. Brandweerpost Wervershoof en goede buur Westwoud werden met spoed opgeroepen. Samen hebben zij een deel van de kleedruimtes en de tribune kunnen redden. Het bijzondere stolpvormige dak is verloren gegaan. De brand is vrijwel zeker ontstaan door technisch falen, maar helemaal zeker zullen we er niet van zijn omdat de brand alle mogelijke sporen heeft gewist.

De sportvereniging betekent veel voor Wervershoof. De voetbalclub heeft 400 leden en de handbalclub 320. Een paar inwoners hebben daarom een inzamelingsactie gestart voor de bouw van een nieuwe kantine. Op het moment van schrijven, eind mei, hebben 266 mensen een bedrag gedoneerd. De teller staat nu op 12.374 euro! Doneren kan nog steeds via: https://www.doneeractie.nl/een-ramp-voor-vvw/-1942

Foto: Brandweer Wervershoof