Deze website functioneert optimaal als je instemt met het gebruik van tracking cookies. Als je hier toestemming voor geeft, kun je ook de YouTube-video’s bekijken die op deze website worden getoond.
Je leest hier meer over in onze cookieverklaring.

Gehele flat in Den Helder ontruimd door brand

Samenwerking tijdens crisis
Bron: Noordhollands Dagblad

In een appartementencomplex aan de Dintelstraat in Den Helder is woensdagavond 11 mei brand uitgebroken. Omdat de bewoners veel last hadden van de rook werden ze opgevangen bij de nabijgelegen Kleindiersportvereniging.

De brand ontstond op de derde verdieping. Er waren veel hulpdiensten aanwezig, ook uit onze buurregio’s, waaronder vijf ambulances. Er is in ieder geval één man nagekeken. Gelukkig was de brand snel geblust. De brandweer heeft verder vooral geventileerd met ventilatoren, om de rookontwikkeling te beperken. Acht bewoners werden tijdelijk in een hotel ondergebracht, omdat zij die nacht nog niet terug konden keren naar hun woning. Alle andere bewoners konden weer terug naar huis. De politie heeft zich verder ontfermd over het onderzoek naar de oorzaak van de brand. Ze hebben die avond nog een man aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Foto: Noordhollands Dagblad