Brandweer doet mee aan Make A Wish Nederland

Goede hulpverlening

In de zomer van 2017 zijn we benaderd door Make A Wish Nederland om te kijken wat de mogelijkheden waren om een ziek kind een mooie dag te bezorgen bij een van onze brandweerkazernes in de regio. Damian was de gelukkige en beleefde op donderdag 2 november 2017 de dag van zijn leven!

Twee brandweercollega’s van post Blokker haalden Damian op in Spanbroek met een van de tankautospuiten. Damian mocht meerijden naar de kazerne van Opmeer, inclusief zwaailichten en sirenes. Hij was erg onder de indruk van de wagen. In de kazerne kreeg hij een eigen helm met zijn naam erop. Natuurlijk moest er dan ook geblust worden! Damian heeft enthousiast pionnen omver gespoten. Ook zijn broertje en zusje lieten zien uit het goede hout gesneden te zijn. Tot slot kreeg Damian ook nog een echte brandweermedaille met zijn naam erop: een ‘echte brandweerman’.